Privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons nu u gebruik maakt van onze website. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacy beleid is van toepassing op alle diensten van Thomwerk. U dient zich ervan bewust te zijn dat Thomwerk niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Thomwerk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten kan er gevraagd worden om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienstverlening van Thomwerk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De informatie wordt niet gedeeld anders dan noodzakelijk is om met derden onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Onze werknemers zijn daarbij uiteraard verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en de dienstverlening die wij aanbieden. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden en/of Algemene Bepalingen zijn op te vragen via administratie@thomwerk.nl